Her Whey

Det har gått ett bra tag sedan proteinpulver introducerades på marknaden och blev ett omåttligt populärt kosttillskott. Sedan dess har det kommit ständigt nya proteinprodukter. Tyvärr har proteinpulvermarknaden hittills främst riktat in sig på en manlig målgrupp. Det gäller alltifrån design till marknadsföring.

her whey från femimalFemimal är ett tydligt tecken på att tiderna förändras. Nu använder sig även kvinnor av proteinpulver i en tillräckligt stor utsträckning för att ett företag som Femimal ska kunna ta plats på marknaden. En av deras produkter är Her Whey. Det är lika viktigt för kvinnor som för män att få i sig rätt näring i samband med träning för att bli starkare. Her Whey har fått bra omdömen av många användare som både gillar smaken och effekten. Produkten är framtagen av fitnessexperten Alexandra Bring.

Her Whey är ett vassleprotein av hög kvalitet men med en särskild twist. Man har nämligen jobbat extra hårt för att se till att de ämnen som är extra viktiga för aktiva kvinnor finns med. Här har man inte nöjt sig med att bara använda en sorts vassleprotein. I Her Whey finner du nämligen hela tre stycken wheyproteiner. Her Whey har dessutom en hög proteinhalt på 76%. Dessutom innehåller produkten flera mineraler och vitaminer som är särskilt viktiga för kvinnor att få i sig – exempelvis kalcium samt vitamin A och B.

Her Whey smakar dessutom gott vilket gör att det också blir ett gott komplement till ett vanligt mellanmål. Det är ett bra sätt att hålla sig mätt längre och Her Whey innehåller dessutom bra och nyttiga kalorier. Ett hett tips är att blanda Her Whey med banan och mjölk för att få en god och lättgjord smoothie.

Näringsvärde per 100 gram:

MängdÄmne
Energi367 kcal
Protein76 g
Kolhydrat9 g
(varav sockerarter)6 g
Fett3 g
(varav mättat fett)2,5 g
Fibrer<1 g
Salt0,76 g

Lämna en kommentar