Ekologiskt Hampaprotein

hampaprotein-ekoDen som är ute efter ett protein med hög kvalitet som inte innehåller laktos bör se lite närmre på Hampaprotein EKO som har fått riktigt fina recensioner. Det här är ett helt naturligt protein som kommer från växtriket och som därmed är särskilt lämpat för vegetarianer och veganer. Trots att det här rör sig om ett vegetabiliskt protein så är det fullvärdigt. Omkring hälften av hampaproteinpulvret består av 10 olika essentiella fettsyror och en fjärdedel av pulvret utgörs av kostfibrer. Det är den fina sammansättningen av protein, fibrer och viktiga mineraler och vitaminer som får många användare att uppleva en känsla av välbefinnande då de använder sig av detta kosttillskott.

Helt utan tillsatser

Hampaprotein EKO har tagits fram på naturlig väg och kallas för EKO för att man använder sig av hampa som har odlats ekologiskt. Under framställningen av detta protein så låter man bli tillsatser och dessutom så sker utvinningen från hampa fröet på ett mycket försiktigt vis så att man inte förlorar viktiga näringsämnen under själva produktionen.

Smaker

Det här är ett protein som inte har någon särskild smak och det betyder att du själv väljer hur du vill smaksätta din proteindrink. Det går också bra att tillsätta proteinpulvret till andra maträtter som till exempel soppa för att på så vis höja proteinintaget.

Ett protein för alla

Det fina med Hampaprotein är att det har ett stort användningsområde. Tack vare det näringsrika innehållet så kan man se detta protein som en fördel oavsett om man styrketränar för att bygga muskler eller om man mest är ute efter att se till att få i sig tillräckligt av protein och andra näringsämnen. Den som är laktosintolerant, håller en vegetabilisk kost, eller som mest vill få upp energi och ork bör ta chansen att göra så med detta kosttillskott.

Med 100 gram Hampaprotein EKO så får du 50 gram protein men bara 9 gram kolhydrater. Bland fetterna så finner vi omega 9, 6 och 3 och pulvret är rikt på andra viktiga ämnen som fibrer, natrium, aminosyror som leucin, isoleucin, valin, arginin och lysin samt vitaminer som B1, B2, B3, B6, E, Kalcium, järn, magnesium, zink och koppar.

Du kan blanda proteinpulvret i en vanlig smoothie, i en yoghurt eller kanske i en soppa. Smaken är god och naturlig.

Lämna en kommentar