Core Whey Protein

core whey proteinEtt proteintillskott som smakar gott och som heller inte kostar alltför mycket, finns det? Ja, den som vill ha ett vassleprotein som håller mycket hög kvalitet och som är till för att fungera som ett smart kosttillskott för den som tränar mycket så är Core Whey Protein ett givet val. Det här är ett vassleprotein som har tagits fram för att fungera som ett bra mellanmål och även som hjälp för återhämtning efter träning. Om du vill få ut mer av din träning så vet du att ett bra protein är viktigt, och de som har testat Core Whey är mycket nöjda med det just för att det verkligen ger den skjuts som eftersöks.

Whey är samma sak som vassle och vassleproteinet är mycket populärt som kosttillskott för den som bygger muskler såväl som för den som försöker gå ner i vikt.

Ett gott proteintillskott

Något som ofta är problematiskt med kosttillskott som är till för att ge mer effekt av träning är att de inte är så goda. Man kan snacka hur mycket man vill om att pulverdrinkar alltid är enkla att få i sig, men faktum kvarstår att det blir bra mycket trevligare att dricka en proteindrink om den är god. Core Whey Protein kommer i många olika smaker så att du kan välja den som passar dig allra bäst. Du kan välja bland smaker som:

  • Choklad
  • Banan
  • Jordgubbe
  • Päron och vanilj
  • Helt naturlig utan sötning

Det här är något som gillas skarpt av de som har börjat använda sig av detta vassleprotein, för när det smakar gott så blir det bra mycket enklare att vara noga med det där mellanmålet innan träningen.

Så använder du Core Whey Protein

Core Whey Protein kan användas upp till tre gånger per dag. Du kan använda det som ersättning för annat för att gå ner i vikt såväl som för att få ut mer av muskelbygge och säkra att din kropp får tillräckligt med protein.100g Core Whey ger dig 75g protein och dessutom så tillkommer det 1 g fibrer och andra viktiga ämnen som kalcium, magnesium, fosfor och klorid.

Core Whey Protein är ett bra val för dig som vill få ut mesta möjliga protein för pengarna, och som även tycker att hög kvalitet och god smak är viktigt.

Köp Core Whey Protein här

Lämna en kommentar